Girotijd, win een fietsvakantie dankzij Bici Amore Mio!

Wie zich tijdens de Giro registreert op www.biciamoremio.it/arriva en vervolgens de Facebookpagina’s van Bici Amore Mio én Arriva leuk vindt, maakt kans op een fietsvakantie voor twee personen in één van de hotels van Bici Amore Mio.

Tijdens de Ronde van Italië maak je kans op een fietsvakantie voor twee in Italië.

Bici Amore Mio is in 2016 partner van Arriva. Bici Amore Mio bundelt vijf Italiaanse fietshotels en schenkt dit jaar maar liefst vijf fietsvakanties aan de fans van Arriva en Bici Amore Mio. Na Velofollies maakten we de eerste winnaar bekend en voor zijn bezoek aan ons pop-up wielercafé in de week voor de Ronde van Vlaanderen, werd Thibaut Norga beloond met een gratis fietsvakantie. Dat betekent dat nog 3 fietsvakanties verdeeld worden…

Met de Ronde van Italië die momenteel aan de gang is, vonden we het toch nog eens nodig om jullie attent te maken op deze wedstrijd. Wie zich tijdens de Giro registreert op www.biciamoremio.it/arriva en vervolgens de Facebookpagina’s van Bici Amore Mio én Arriva leuk vindt, maakt kans op een fietsvakantie voor twee personen in één van de hotels van Bici Amore Mio.

De vijf hotels van Bici Amore Mio zijn goed verspreid over Italië en bieden een topservice voor fietsers. Het gaat om Garda Bike Hotel (aan het Gardameer), Hotel Silva Splendid (bij Rome), Hotel Funivia (aan de voet van de Stelvio), Piedmont Bike Hotel (in de regio Piemonte) en ten slotte Hotel Lungomare (aan de Adriatische Zee). Wil jij ook aanspraak maken op een droomvakantie op twee wielen? Maak er dan werk van tijdens de Ronde van Italië en neem deel aan onze wedstrijd!

Gearchiveerd onder


Top